MENU

Polityka prywatności

Wykonując obowiązek wynikający z art. 24 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002 nr 101 poz. 926, z póź. zm.), informujemy, że administratorem danych osobowych przetwarzanych na podstawie zgody udzielonej przez klientów apteki internetowej zakatekzdrowia.com.pl (zwanej dalej apteką) jest Spółka Apteka Passiflora A.Czech J.Wąsikowski Sp.j. z siedzibą w Łodzi (94-044) przy ul. Przełajowej 14. Podanie danych osobowych przez Klientów apteki jest dobrowolne. Dane osobowe przetwarzane są przez administratora wyłącznie po jednoznacznym udzieleniu przez Użytkownika zgody na przetwarzanie jego danych osobowych i tylko w zakresie określonym w klauzuli o wyrażeniu zgody.
Administrator dokłada staranności, aby chronić interesy osób, których dane dotyczą. Dane zbierane są dla oznaczonych celów zgodnych z prawem, nie są poddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami oraz są adekwatne do celów przetwarzania. Dane osobowe przekazywane są przez klientów apteki na potrzeby rejestracji w portalu, złożenia zamówienia i jego realizacji oraz wysyłania materiałów o charakterze informacyjnym i marketingowym. Administrator stosuje środki techniczne zapewniające bezpieczeństwo danych osobowych Klientów sklepu, chroniąc je przed dostępem osób nieuprawnionych.
Użytkownicy witryny, którzy wyrazili zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych, mają prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania oraz prawo do odwołania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie. W celu zaktualizowania lub zaprzestania dalszego przetwarzania danych osobowych, Klient apteki powinien skontaktować się z administratorem na adres e-mail: biuro@zakatekzdrowia.com.pl lub listownie na adres siedziby Spółki.
Z zastrzeżeniem przypadków przewidzianych przez przepisy prawa, administrator nie przekazuje i nie udostępnia danych osobowych Klientów sklepu jakimkolwiek odbiorcom.

Nasza Apteka internetowa we współpracy z Ceneo posiada zaufane opinie. Dzięki nim możesz nas bliżej poznać i sam przekonać się, czy warto nam zaufać i złożyć u nas zamówienie. Klient, logując się na stronie Apteki, wyraża zgodę na przekazanie swojego adresu e-mail do Grupa Allegro sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez aptekę internetową Zakątek Zdrowia oraz Grupa Allegro sp. z o.o., swoich danych osobowych w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w aptece internetowej Zakątek Zdrowia (zgodnie z zapisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997)

 

Kontakt

Apteka Passiflora
A. Czech j. Wąsikowski Sp.j.
94-044 ŁódŸź, ul. Przełajowa 14
Tel. 426404001
nip: 7270031617 regon: 470844372
biuro@zakatekzdrowia.com.pl

FŁ-VII-4010-154/10

PayU
druga strona

[zamknij]

W celu dostosowania treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań Użytkowników portalu zakatekzdrowia.com.pl używamy tzw. cookies, umożliwiających: utrzymanie sesji Klienta po zalogowaniu - Klient korzystąjšcy z naszego serwisu nie musi logować się ponownie na każdej podstronie; dostosowanie serwisu do potrzeb Klientów. Cookies dostarczają nam danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych stron serwisu. Pliki cookies nie zawierają żadnych danych osobowych. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na ich zapisywanie w pamięci komputera, prosimy o ustawienie takiej opcji w przeglądarce internetowej, z której Państwo korzystają. Szczegóły znajdą Państwo tutaj.